Steam Fiyatı 6 TL Olan Platform Oyunu, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu - Son Dakika
Teknoloji

Steam Fiyatı 6 TL Olan Platform Oyunu, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Steam Fiyatı 6 TL Olan Platform Oyunu, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Eğlenceli ve küçük boyutlu bir platform macera oyunu olan Rex: Another Island, kısa bir süreliğine ücretsiz oldu.

05.06.2019 19:07

Bağımsız bir platform oyunu olan Rex: Another Island, sınırlı bir süre için ücretsiz olarak sunuluyor. Bağımsız geliştirici Pixeljam Games tarafından yayımlanan oyun, klasik oyunlardan ilham alınarak ortaya çıkmış bir platform macera oyunu.

<a class='keyword-sd' href='/steam/' title='Steam'>Steam</a> Fiyatı 6 TL Olan Platform Oyunu, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Rex: Another Island; her biri kendine özgü motifleri, zorlukları ve müziği olan birçok farklı alandan oluşuyor. Oyunda zorlanılan bir alandan yeni alanlara hızlı seyahat etme ve tapınaklar arasında ışınlanma seçenekleri bulunuyor. Bulunacak 777 altının hepsi toplandığında oyuncuları gizemli bir son bekliyor.

Rex: Another Island, ücretsiz olarak nasıl indirilir?

Rex: Another Island, bir nevi telif hakkı olarak tanımlanabilecek DRM (Dijital Haklar Yönetimi) içermeyen bir oyun. Bu nedenle oyunu oynamak için Steam gibi özel bir başlatıcıya ihtiyaç duyulmuyor. Oyunu ücretsiz olarak kütüphanenize eklemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

Rex: Another Island sayfasında gidin.

Sayfayı aşağı kaydırarak 'Get Rex: Another Island' bölümüne gidin.

'Login To Add To Your Library' butonuna tıklayın.

IndieGala hesabınıza giriş yapmanız istenecek. IndieGala hesabınız yoksa ücretsiz bir şekilde yeni hesap oluşturabilirsiniz.

Oyunu kütüphanenize ekledikten sonra dilediğiniz zaman indirebilirsiniz.

Bu basit ve eğlenceli oyunu, kütüphanesini zenginleştirmek isteyenler ve farklı oyunlar deneyimlemekten hoşlananlar indirebilirler. Oyunun Steam sayfasını ise buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Steam Fiyatı 6 TL Olan Platform Oyunu, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement