TBB Belediye Tv,altyapısını Medianova ile Güçlendirdi - Son Dakika
Teknoloji

TBB Belediye Tv,altyapısını Medianova ile Güçlendirdi

TBB Belediye Tv,altyapısını Medianova ile Güçlendirdi

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hayata geçirilen ve Medianova altyapısını kullanan TBB Belediye TV, belediyeleri ve çalışanlarını internet üzerinde buluşturuyor. TBB Belediye TV, belediye çalışanlarına internet üzerinden yaptığı yayınla ulaştırdığı eğitimlerin yanı sıra çeşitli etkinlikleri de canlı ve bant yayın olarak sunuyor.

08.07.2013 11:45

Streaming ve bulut bilişim çözümleri alanında küresel çapta hizmet veren Medianova, Türkiye Belediyeler Birliği ile gerçekleştirdiği çalışmayla TBB Belediye TV’ye altyapı hizmeti sunmaya başladı. Medianova tarafından sunulan altyapı hizmetiyle, ülkemizdeki tüm belediyeler ve çalışanları, TBB Belediye TV yayınlarını internet üzerinden kesintisiz ve en yüksek kaliteyle izleyebiliyorlar.

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen etkinliklerin yayınlandığı TBB Belediye TV aracılığıyla, ağırlıklı olarak belediyelerde görev yapan çalışanların eğitimine destek olunması amaçlanıyor ve bu paralelde yayınlar yapılıyor. Türkiye Belediyeler Birliği bünyesinde kurulmuş bulunan TBB Belediye TV, www.tbbtv.gov.tr internet adresi üzerinden izlenebiliyor.

TBB Belediye TV, belediye çalışanlarının çeşitli konularda bilgilendirilmesini ve Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen eğitim faaliyetlerine ilişkin konuların tüm belediyelerin personeline duyurulmasını sağlıyor. Bunun yanı sıra belediyeleri ilgilendiren seminer, sempozyum, panel, konferans ve fuarlar ile belediyelerin ve belediye faaliyetlerinin tanıtımına yönelik videolar internet üzerinden bant veya canlı yayın olarak sunuluyor.

TBB Belediye TV için sunulan altyapı hizmetine ilişkin bilgi veren Medianova CEO’su Serkan Sevim şunları söyledi: “TBB Belediye TV hizmetinden Türkiye’nin dört bir yanındaki kullanıcıların kesintisiz bir şekilde faydalanabilmesi için, Medianova olarak yüksek teknolojiye sahip altyapımızla hizmet vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. Sunduğumuz bu hizmetin öneminin ve kamu için yarattığı değerin farkındayız. Bu nedenle TBB Belediye TV için hayata geçirdiğimiz altyapıyı, en yoğun kullanım koşullarında bile en yüksek kaliteyle hizmet vermesini sağlayacak şekilde oluşturduk.”

Medianova hakkında:

2005 yılında ABD’de kurulan Medianova, sahip olduğu geniş bilgi birikimi ve profesyonel ekibiyle küresel çapta “streaming” ve bulut bilişim çözümleri sunmaktadır. Medianova video ve audio streaming, Live TV encoding ve internet streaming alanında benzersiz ve geniş bir çözüm yelpazesine sahiptir. Günde 1,5 milyar işlem yapan platformları ile Türkiye’nin lider servis sağlayıcısı Medianova, e-öğrenmeye yönelik streaming hizmetleri de sunmakta olup, farklı sektörlerdeki kurumların ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş katma değerli çözümler geliştirmektedir. Medianova ABD ve Türkiye’de yürüttüğü faaliyetlerini hem B2B hem de B2C’yi kapsayan bir anlayış ve inovatif bakış açısıyla sürdürmektedir.

Kaynak: Star

Son Dakika Teknoloji TBB Belediye Tv,altyapısını Medianova ile Güçlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement