vivo V29 5G, özçekim yetenekleriyle öne çıkıyor - Son Dakika
Teknoloji

vivo V29 5G, özçekim yetenekleriyle öne çıkıyor

vivo V29 5G, özçekim yetenekleriyle öne çıkıyor

vivo V29 5G, selfie çekim başarısıyla öne çıkan 50 Megapiksel AF ön kamerasıyla kullanıcıların gözdesi olmaya aday cihazlar arasında yer alıyor. Grup özçekimleri ve Süper Grup Videosu özellikleri ile akıllı telefon segmentinde dikkatleri üzerine çekiyor. Telefonun 50 Megapiksel otofocus Grup özçekim fonksiyonuyla Grup çekimlerinde ultra netlik ve aydınlık sunarak sınıfında öne çıkan bir kamerayla doğum günü, seyahat, mezuniyet, düğün gibi kutlamaya değer anları yakalamayı sağlıyor. V29'un sahip olduğu 50 Megapiksel AF ön kamerası, kullanıcılara tek kamera sınırlamasının ötesinde bir deneyim yaşatıyor. Grup özçekimleri ve Süper Grup Videosu gibi özellikleri hem gülümsemeyi en güzel şekilde ölümsüzleştiriyor hem de genişletilmiş görüş alanı ve hassas otomatik netleme yetenekleriyle zahmetsizce keyifli anlarınızı paylaşmanıza olanak kılıyor. vivo V29 5G vlog ve sosyal medya içeriği oluşturmak isteyen kullanıcılar için de çeşitli şablonları ve profesyonel düzenleme asistanı ile tek elden video oluşturma deneyimi sunuyor. Vlog Movie Creator özelliği farklı düzenleme uygulamalarına ihtiyaç duymadan keyifli içerikleri oluşturmanıza yardımcı oluyor.

19.10.2023 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kutlamaya değer her özel anı ölümsüzleştirmek isteyen kullanıcılar için tasarlanan vivo V29 5G, selfie çekim başarısıyla öne çıkan 50 Megapiksel AF ön kamerasıyla kullanıcıların gözdesi olmaya aday cihazlar arasında yer alıyor. Grup özçekimleri ve Süper Grup Videosu özellikleri ile akıllı telefon segmentinde dikkatleri üzerine çekiyor.

vivo V29 5G, özçekim yetenekleriyle öne çıkmaya devam ediyor!

Akıllı telefon teknolojilerinde dünyanın önde gelen şirketlerinden vivo, V serisinin gözde modeli V29 5G ile amiral gemisi akıllı telefon performansını ve portre yeteneklerini orta segmente taşıyor. V29 5G Portre yeteneklerinin yanı sıra ön kamerasının özellikleriyle özçekim ve grup çekimlerinde de öne çıkıyor

vivo V29 5G, özçekim yetenekleriyle öne çıkıyor

Telefonun 50 Megapiksel otofocus Grup özçekim fonksiyonuyla Grup çekimlerinde ultra netlik ve aydınlık sunarak sınıfında öne çıkan bir kamerayla doğum günü, seyahat, mezuniyet, düğün gibi kutlamaya değer anları yakalamayı sağlıyor.

Dimensity 9300 ve 120W hızlı şarj: Vivo X100 serisinin lansman tarihi netleşti!

V29'un sahip olduğu 50 Megapiksel AF ön kamerası, kullanıcılara tek kamera sınırlamasının ötesinde bir deneyim yaşatıyor. 92° FOV özelliği, özçekimlerde geniş açıdan kaynaklı bozulmayı ve dar açılardan kaynaklanan "büyük yüz" sorununu etkisiz hale getiriyor.

Grup özçekimleri ve Süper Grup Videosu gibi özellikleri hem gülümsemeyi en güzel şekilde ölümsüzleştiriyor hem de genişletilmiş görüş alanı ve hassas otomatik netleme yetenekleriyle zahmetsizce keyifli anlarınızı paylaşmanıza olanak kılıyor.

vivo V29 5G vlog ve sosyal medya içeriği oluşturmak isteyen kullanıcılar için de çeşitli şablonları ve profesyonel düzenleme asistanı ile tek elden video oluşturma deneyimi sunuyor. Vlog Movie Creator özelliği farklı düzenleme uygulamalarına ihtiyaç duymadan keyifli içerikleri oluşturmanıza yardımcı oluyor.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji vivo V29 5G, özçekim yetenekleriyle öne çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement