Vizyona Giren Filmlerden Sizin İçin Seçtiklerimiz! - Son Dakika
Teknoloji

Vizyona Giren Filmlerden Sizin İçin Seçtiklerimiz!

Vizyona Giren Filmlerden Sizin İçin Seçtiklerimiz!

Bayram öncesi vizyona giren filmlerden sizin için derlediklerimiz!1.Pek YakındaBazı yasa dışı işler ve korsan CD işi yapan Zafer, eğer bu işlerden vazgeçmez ise ailesini kaybedecektir.

03.10.2014 12:39

Bayram öncesi vizyona giren filmlerden sizin için derlediklerimiz!

1.Pek Yakında

Bazı yasa dışı işler ve korsan CD işi yapan Zafer, eğer bu işlerden vazgeçmez ise ailesini kaybedecektir. Ailesini kaybetmemek için bu işlere tövbe eder ve zamanında çekemediği "Şahikalar-Kötülüğün Sonu" filmini tamamlamak için eski arkadaşlarıyla geçmişteki oyunculuk günlerine döner. Hem hüzünlü hem de komik bir macera bizleri bekliyor.

Yönetmenliğini ve senaryosunu Cem Yılmaz 'ın yazdığı aynı zamanda başrolde de bulunduğu Pek Yakında filmi haftanın en çok dikkat çeken filmi diyebilirim. Tülin Özen, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Ozan Güven, Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Zerrin Tekindor, Hare Sürel, Ayşen Gruda gibi usta isimleri bünyesinde bulunduran Pek Yakında filmi sağlam kadrosu ve Cem Yılmaz farkıyla bayramda bizleri beyaz perdede bekliyor olacak.

2. Dracula: Başlangıç

Transilvanya'yı 3.Vlad ve eşi Mirena yönetmektedir. Osmanlı İmparatorluğu bünyesinde bulunan Eflak 'ın yöneticisi olan 3.Vlad beklenmeyen bir istekle karşılaşır. Osmanlı İmparatoru 2.Mehmed Eflak'tan Vlad'ın oğlunun da aralarında bulunduğu 1000 erkek çocuğunu orduya katılması için çağırır. Oğlundan ve ülkesinin geleceğinden vazgeçmek istemeyen 3.Vlad Osmanlı İmparatorluğunu yenmek için şeytan ile işbirliği yapar. Şeytan Vlad'a inanılmaz bir güç verecektir ancak karşılığı daha da ağır olacaktır.

"Vlad the Impaler" hikayesi üzerine Dracula 'nın gizli hikayelerinin eklenmesiyle oluşturulan bu film bu haftanın dikkat çeken bir diğer filmi.

3.Prens

Eski bir dedektif olan Paul'un kızı kaçırılır ve Paul sahalara geri dönmek zorunda kalır. Dedektiflik döneminden kalan düşmanları ise bu fırsatı kaçırmak istemez. Kızını kurtarmak için mücadele eden Paul'u amansız bir mücadele beklemektedir.

Kadrosunda John Cusack, 50 Cent, Jason Patric, Will Smith gibi isimlerin bulunduğu Prens filmi aksiyon filmi sevenler için iyi bir seçenek olabilir.

4.Asasız Musa

1992 yılında Diyarbakır'da öldürülen Kürt aydın Musa Anter'in hayatının anlatıldığı bu filmde, bu anlatımı tamamlamak için oldukça fazla metafor kullanılmış. 10 farklı oyuncu tarafından canlandırılan Musa Anter'in 3 çocuğu da filmde rol almakta.

The post Vizyona Giren Filmlerden Sizin İçin Seçtiklerimiz! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Vizyona Giren Filmlerden Sizin İçin Seçtiklerimiz! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement