Yeni Pink Floyd Albümü The Endless River, Spotify'da - Son Dakika
Teknoloji

Yeni Pink Floyd Albümü The Endless River, Spotify'da

Yeni Pink Floyd Albümü The Endless River, Spotify\'da

Pink Floyd, tıpkı sonsuz bir nehir gibi...

11.11.2014 09:43
Mahmut Saral - -

Tüm zamanların en önemli müzik gruplarından bir tanesi olarak gösterilen Pink Floyd, 20 yıllık aranın ardından yeni bir albümle geri döndü. The Endless River isimli albüm, dün itibarıyla hem dijital hem de fiziksel baskı olarak satışa sunuldu. Resmi çıkışını yapmadan önce ön siparişe sunulan albüm, kısa sürede büyük ilgi görmüş ve yılın en çok ön sipariş alan yapımlarından olmuştu. Ve şimdi de albümü dinleme zamanı geldi...


Müzik streaming platformu Spotify, Pink Floyd'un yeni albümünü listeye ekleyerek müzikseverlerin dinleyebilmesine imkan sunuyor. Eğer dinlemek isterseniz, buraya tıklayarak ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz.


Albüm, enstrümental ağırlıklı olarak dikkat çekiyor. 1993 yılında, Division Bell albümünün çalışmaları esnasında hazırlanan kayıtların düzenlenilmesi ve yapılan yeni eklemelerle birlikte doğan The Endless River, Floyd'un 2008 yılında hayata gözlerini yuman klavyecisi Richard Wright'a adandı. Albümde "Anısına" isimli bir şarkı da bulunuyor.


Bu arada, albümde Roger Waters'un yer almadığını (Zira yıllar evvel gruptan ayrılmıştı.) ve bunun son Pink Floyd albümü olduğunu belirtelim.


Son olarak, albüm, Apple iTunes'ta da müzikseverlerin beğenisine sunuldu.




Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Yeni Pink Floyd Albümü The Endless River, Spotify'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement