Yeni Terminator'den Yeni Fotoğraf Geldi - Son Dakika
Teknoloji

Yeni Terminator'den Yeni Fotoğraf Geldi

Yeni Terminator\'den Yeni Fotoğraf Geldi

İnsanlar ve makineler arasındaki en büyük savaş başlıyor.

25.01.2015 15:44
Mahmut Saral - -

İçinde bulunduğumuz 2015 yılında birçok önemli filmle karşılaşacağız. Bunlardan bazıları, bundan yıllar öncesinde çıkan üyeleriyle hayatımızda önemli yerler edinmiş, şimdi de yeni versiyonlarıyla kalbimizi tekrar çalmayı planlayan isimler. Tıpkı Terminator Genisys gibi.


Yakın bir zamanda ilk fragmanı yayınlanan film, önceki Terminator'lerden esintiler taşıyan yeni bir "seriye başlangıç" filmi statüsünde. Arnold Schwarzenegger'ın bir kez daha Terminator olarak geri döndüğü film, önceki filmlerdeki bazı sahnelerin tekrar çekilmesi ve bu sahnelerin bu kez alternatif devamlar eklenerek kurgulanmasıyla da seyircilere farklı bir Terminator deneyimi sunmayı amaçlıyor. Tabii genç ve yaşlı Terminator'leri, yani Arnold'ları da karşı karşıya görmek ilginç olacak.


Filmin yayınlanan ilk fragmanını henüz izlemediyseniz buraya tıklayın.


Arnold Schwarzenegger'ın fragman gösteriminin ardından Facebook'ta gerçekleştirdiği soru - cevap seansından bazı dikkat çekici cevaplar için de buraya bakabilirsiniz.


Ve bu gördüğünüz fotoğraf da haberimizin konusu. Serinin ikonik karakteri T-800, 2029'da, Los Angeles'ta insanlar ve SkyNet arasında gerçekleşen savaşta boy gösteriyor. Hatta bu makineyi ilk kez bu kadar detaylı izleyeceğimiz de söyleniyor.


Terminator Genisys, Alan Taylor tarafından yönetiliyor ve 1 Temmuz 2015'te vizyonda olacak.




Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Yeni Terminator'den Yeni Fotoğraf Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement