Turistler Ani'yi elektrikli faytonla geziyor - Son Dakika
Turizm

Turistler Ani'yi elektrikli faytonla geziyor

Ani Ören Yeri'nde hizmet vermeye başlayan elektrikli faytonlar, yerli ve yabancı turistlere nostaljik bir gün yaşatırken, Ani'yi kısa sürede gezip keşfetme fırsatı sunuyor. Aynı anda 5 yolcu alabilen faytonlar, yoğun ilgi görüyor ve turistlerin yorulmadan gezebilmesini sağlıyor.

19.07.2023 03:42

Turistler Ani'yi elektrikli faytonla geziyor

KARS - UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Ani Ören Yeri'ni yerli ve yabancı turistler elektrikli fayton ile geziyor.

Bir çok medeniyete ev sahipliği yapan Ani Ören Yeri'nde, hizmet vermeye başlayan elektrikli faytonlar, hem vatandaşlara kısa sürede Ani'yi gezme fırsatı tanıyor, hem de vatandaşlara nostaljik bir gün yaşatıyor.

Aynı anda 5 yolcu alabilen elektrikli fayton, vatandaşlardan da yoğun ilgi görüyor.

Faytonla vatandaşlara tarihi yolculuk yaptırdığını ifade eden Kadir Bağmacı, "Bütün vatandaşlara hizmet ediyoruz. Vatandaşlara güzel bir şekilde tarihi eserlerimizi gezdiriyoruz. Daha sonra da yolcu ediyoruz. Fayton turlarımız devam ediyor. 2 faytonumuz var, bazen 10 tur yapıyoruz. Bazen de hiç yapmıyoruz" dedi.

Öte yandan Ani Ören Yeri'ne gelen yerli ve yabancı turistler, elektrikli faytonlarla yorulmadan gezmenin keyfini çıkarıyorlar.

Turistler Ani\'yi elektrikli faytonla geziyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Turizm Turistler Ani'yi elektrikli faytonla geziyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement