Amasra Belediye Başkanı: Yaka selinin izleri silinmeye başlandı, tatil planlarınızı iptal etmenize gerek yok - Son Dakika
Yaşam

Amasra Belediye Başkanı: Yaka selinin izleri silinmeye başlandı, tatil planlarınızı iptal etmenize gerek yok

Amasra Belediye Başkanı: Yaka selinin izleri silinmeye başlandı, tatil planlarınızı iptal etmenize gerek yok

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, yaka selinin izlerinin silinmeye başladığını ve tatil planlarınızı iptal etmenize gerek olmadığını açıkladı. Temizlik çalışmalarının büyük oranda tamamlandığını belirten Çakır, bayram tatili için ilçeye gelecek misafirlerin ziyaretlerine hazır olacaklarını söyledi.

21.06.2023 16:00

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, "Yaka selinin izleri silinmeye başlanmış ve büyük oranda temizlik çalışmalarımız tamamlanmıştır. Bayram tatili için ilçemize gelecek misafirlerimizin tatil planlarını ya da rezervasyonlarını iptal ettirmelerini gerektirecek bir durum bulunmamaktadır" açıklaması yaptı.

Başkan Çakır, bugün yaptığı yazılı açıklamada, ilçede meydana gelen selin ardından Amasra'ya tatile gitmekte tereddüt eden vatandaşlara seslendi. Çakır'ın konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"20 Haziran 2023 Salı günü ilçemizde yaşanan yaka seli felaketi sonrasında Bartın Valiliği koordinasyonu ile Amasra Kaymakamlığı ve Amasra Belediyesi ekipleri ile yaka selinin izleri silinmeye başlanmış ve büyük oranda temizlik çalışmalarımız tamamlanmıştır. Önümüzdeki günlerde başlayacak olan bayram tatili öncesinde ekiplerimiz, cumartesi günü itibariyle ziyarete gelecek misafirlerimize ilçemizi ziyarete hazır hale getireceklerdir. Bayram tatili için ilçemize gelecek misafirlerimizin tatil planlarını ya da rezervasyonlarını iptal ettirmelerini gerektirecek bir durum bulunmamaktadır. Herkese geçmiş olsun dileklerimizle saygıyla duyururuz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Amasra Belediye Başkanı: Yaka selinin izleri silinmeye başlandı, tatil planlarınızı iptal etmenize gerek yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement