Beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen'in tedavisine hastanede devam edilecek - Son Dakika
Yaşam

Beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen'in tedavisine hastanede devam edilecek

Beyin kanaması geçirerek 2 kez ameliyat olan Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncusu Settar Tanrıöğen'in yarın taburcu olması planlanıyordu ancak iyileşme süresi yavaş ilerlediği için tedavisine devam edilme kararı alındı. Ziyaret yasağı konulan oyuncu 2 bölüm daha dizide yer almayacak.

22.02.2024 07:59

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah rolünü oynayan Settar Tanrıöğen geçtiğimiz haftalarda beyin kanaması geçirdi. İki kez ameliyat olan yaklaşık 4 haftadır hastanede tedavi gören Tanrıöğen bir aksilik olmazsa yarın taburcu edilmesi planlanıyordu ancak iyileşme süresi beklenenden yavaş ilerlediği için tedavisine devam edilme kararı alındı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, beyin kanaması geçiren Tanrıöğen, 26 Ocak tarihinden beri özel bir hastanede tedavi görüyor. Birer gün aralıklarla 2 kez ameliyat edilen usta oyuncunun yarın taburcu olması planlanıyordu. 61 yaşındaki usta oyuncunun doktorları tedavinin hastanede devam etmesine karar verdi. Doktorların ziyaret yasağı koyduğu Tanrıöğen başrol olduğu Kızılcık Şerbeti'nde 2 bölüm daha yer alamayacak.

Beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen, taburcu oluyor
Beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen, taburcu oluyor
Beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen\'in tedavisine hastanede devam edilecek

Son Dakika Yaşam Beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen'in tedavisine hastanede devam edilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Serkan Basar: kim bu dayı ??? 7 25 Yanıtla
    salihb: Kızılcık şerbeti diye bir dizi var . Orada ki hovarda Abdullah efendi :D 0 0

Advertisement