Büyükhanlı Holding'in Varisi Cem Büyükhanlı Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Yaşam

Büyükhanlı Holding'in Varisi Cem Büyükhanlı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Beşiktaş'ta yaşayan Büyükhanlı Holding'in varisi Cem Büyükhanlı, evinde ölü bulundu. Cenaze törenine iş ve cemiyet hayatından birçok isim katıldı.

08.09.2023 15:35

BEŞİKTAŞ'taki evinde ölü bulunan Büyükhanlı Holding'in varisi Cem Büyükhanlı (49) son yolculuğuna uğurlandı. Büyükhanlı, Zincirlikuyu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanına defnedildi.

Büyükhanlı Holding'in varisi Cem Büyükhanlı, Bebek'te yalnız yaşadığı evde önceki gün hayatını kaybetti. Bir süre önce ciğerlerindeki pıhtılaşma nedeniyle yoğun bakımda entübe edildiği ve 1 hafta önce taburcu olduğu öğrenilen Büyükhanlı için Zincirlikuyu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sani Şener, iş insanı Cem Hakko, Canan Gerede ve gazeteci Ayşe Arman'ın da aralarında bulunduğu iş ve cemiyet hayatından isimler katıldı. Taziyeleri, Cem Büyükhanlı'nın babası Bahri Büyükhanlı ile annesi Nilüfer Sülüner kabul etti. Cem Büyükhanlı, cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi.

Büyükhanlı Holding\'in Varisi Cem Büyükhanlı Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Büyükhanlı Holding'in Varisi Cem Büyükhanlı Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement