Doğa harikası şelaleyi görmek isterken düşen kadın ekipler tarafından kurtarıldı - Son Dakika
Yaşam

Doğa harikası şelaleyi görmek isterken düşen kadın ekipler tarafından kurtarıldı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde Nüzhetiye Şelalesini görmek için yürüyüş yapan bir kadın, yosuna basarak düştü ve yaralandı. İtfaiye ve AFAD ekipleri tarafından metrelerce taşınarak kurtarılan kadın, hastaneye kaldırıldı.

03.08.2023 21:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğa harikası şelaleyi görmek isterken düşen kadın ekipler tarafından kurtarıldı

Yaralanan kadını, itfaiye ve AFAD ekiplerince metrelerce taşındı

KOCAELİ - Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde doğasıyla hayranlık uyandıran Nüzhetiye Şelalesini görmek için yürüyüş yaptığı esnada düşerek yaralanan kadın, AFAD ve itfaiye ekiplerince metrelerce taşınarak kurtarıldı.

Olay, ilçeye bağlı Nüzhetiye Köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye, sıcak havalarda doğa severlerin uğrak noktası olan Nüzhetiye Şelalesini görmek isteyen S.S. isimli kadın, patika yoldan yürüdüğü esnda yosuna basıp düştü. Sağ ayağını inciten S.S. yürümeyi denese de başarılı olamadı. S.S.'nin ailesi durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen ekipler yaralı kadını kurtarmak için çalışma başlattı. Ekipler tarafından yapılan çalışmanın ardından, ilk müdahalesi yapılan kadın sedyeye alındı. Sedyeyle metrelerce taşınarak, sağlık ekiplerine teslim edilen kadın, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayı anlatan Haluk Kekin, "Şahıs şelaleyi görmek isterken yosunlu patika yoldan kayıyor. Ayağını incitiyor bakıyor yürüyemeyecek durumda. AFAD'ı arıyorlar. Ambulans ve AFAD ile birlikte kurtarıldı. Durumu şuanda iyi" dedi.

Doğa harikası şelaleyi görmek isterken düşen kadın ekipler tarafından kurtarıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Doğa harikası şelaleyi görmek isterken düşen kadın ekipler tarafından kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement