Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, 'Hayra Davet' adlı hayır çarşısını ziyaret etti - Son Dakika
Yaşam

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, 'Hayra Davet' adlı hayır çarşısını ziyaret etti

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, \'Hayra Davet\' adlı hayır çarşısını ziyaret etti

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, ilçede faaliyet gösteren kadın girişimciler tarafından açılan 'Hayra Davet' adlı hayır çarşısını ziyaret etti. Çarşıda el yapımı ürünler, ev eşyaları, giyim ve aksesuar gibi çeşitli ürünler sergilendi ve satışa sunuldu. Başkan Suer, kadın girişimcilerin özverili çalışmalarını takdir etti ve hayır çarşısının ilçede sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı güçlendirdiğini belirtti. Çarşı Salı gününe kadar açık kalacak.

18.06.2023 12:52

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, ilçede faaliyet gösteren ve kadın girişimciler tarafından açılan 'Hayra Davet' adlı hayır çarşısını gezdi.

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, ilçede kurulan 'Hayra Davet' adlı hayır çarşısını ziyaret etti. İlçede faaliyet gösteren kadınların el emeği ürünlerini sergilediği ve satışa sunduğu bu çarşıda el yapımı ürünler, ev eşyaları, giyim ve aksesuar gibi çeşitli ürünler hem tanıtıldı hem de satıldı.

Başkan Suer, ziyaretinde kadın girişimcilerin özverili çalışmalarını takdir etti ve onları desteklediğini ifade etti. Ayrıca, hayır çarşısının ilçede sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı güçlendirdiğini ve kadınların ekonomik katkı sağlamalarına yardımcı olduğunu belirten Başkan Suer, çarşının Salı gününe kadar açık kalacağı bilgisini verdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, 'Hayra Davet' adlı hayır çarşısını ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement