Kaymakam Yurdagül ve Başkan Başer Tarım Lisesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yaşam

Kaymakam Yurdagül ve Başkan Başer Tarım Lisesi'ni Ziyaret Etti

Kaymakam Yurdagül ve Başkan Başer Tarım Lisesi\'ni Ziyaret Etti

Çavdarhisar Kaymakamı Kadir Yurdagül ve Belediye Başkanı Halil Başer, Çavdarhisar Tarım Meslek Lisesi’ni ziyaret etti.

06.02.2018 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çavdarhisar Kaymakamı Kadir Yurdagül ve Belediye Başkanı Halil Başer, Çavdarhisar Tarım Meslek Lisesi'ni ziyaret etti.

Kaymakam Yurdagül, Başkan Başer ve daire amirleri Çavdarhisar Tarım Meslek Lisesi'nde öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Belediye Başkanı Başer, yaptığı açıklamada, Kütahya'da tek olan ve yaptıkları projelerle ülke genelinde ses getiren Tarım Meslek Lisemizi ziyaret ederek yeni dönem başlangıcında moral verdiklerini söyledi.

Ziyaretlerde, okulların ihtiyaçları ve öğrencilerin isteklerini öğrendiklerini dile getiren Başer, "Önümüzdeki günlerde Meslek Lisemizin yapacağı projelerde elimizden geldiğince destek olacağız" dedi.

Kaymakam Yurdagül, yaptığı konuşmada, "Çavdarhisar Meslek Lisesi olarak Aizanoi Kültür ve Turizm Derneği önderliğinde, Çavdarhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Çavdarhisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü'nün ortakları olduğu "Tohumdan Sanata Su Kabağı Yetiştiriciliği ve İşlemeciliği" projesinin İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenmesine karar verildiği haberi hepimizi çok sevindirdi. Buradan da anladığımız gibi Çavdarhisar Tarım Lisesi ilçemize ayrı bir heyecan ve renk katmaktadır. Başarılarınızın devamını dilerim" diye konuştu.(YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Kaymakam Yurdagül ve Başkan Başer Tarım Lisesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement