Odunpazarı Belediyesi, Koca Çınar Yaşam Merkezi ile 60 yaş ve üstü vatandaşların Sivrihisar gezisini düzenledi - Son Dakika
Yaşam

Odunpazarı Belediyesi, Koca Çınar Yaşam Merkezi ile 60 yaş ve üstü vatandaşların Sivrihisar gezisini düzenledi

Odunpazarı Belediyesi, Koca Çınar Yaşam Merkezi ile 60 yaş ve üstü vatandaşların Sivrihisar gezisini düzenledi

Odunpazarı Belediyesi, Emek Mahallesi'nde bulunan Koca Çınar Yaşam Merkezi aracılığıyla kıdemli vatandaşların sosyalleşmelerini sağlayarak yaşam kalitelerini artırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak, Koca Çınar Yaşam Merkezi, Sivrihisar'a gezi düzenleyerek müdavimlerine yeni yerler keşfetme ve keyifli zaman geçirme fırsatı sundu.

04.08.2023 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi, 60 yaş ve üstü vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Emek Mahallesi'nde bulunan Koca Çınar Yaşam Merkezi, kıdemli vatandaşlar için Sivrihisar'a gezi düzenledi.

Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü; Emek Mahallesi Zümrüt Park içinde yer alan Koca Çınar Yaşam Merkezi ve Gültepe Mahallesi Üniversite Evleri'nde bulunan Koca Çınar Yaşam Merkezi'nde kıdemli vatandaşların sosyalleşmelerini sağlayarak yaşam kalitelerini artırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Koca Çınar Yaşam Merkezleri, havaların ısınması ile çalışmalarına gezileri de ekledi. Son olarak, Emek Mahallesinde bulunan Koca Çınar Yaşam Merkezi, Sivrihisar'a gezi düzenledi. Sivrihisar'da bulunan konak ve turistik bölgeleri gezen Koca Çınar müdavimleri, gün boyu hem yeni yerler gördü hem de keyifli zaman geçirdi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Odunpazarı Belediyesi, Koca Çınar Yaşam Merkezi ile 60 yaş ve üstü vatandaşların Sivrihisar gezisini düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement