Safranbolu Minibüs Durağı Türk Bayraklarıyla Donatıldı - Son Dakika
Yaşam

Safranbolu Minibüs Durağı Türk Bayraklarıyla Donatıldı

Safranbolu Minibüs Durağı Türk Bayraklarıyla Donatıldı

Safranbolu Belediyesi, Cumhuriyet'in 100. yılını coşkuyla kutlamaya hazırlanan Safranbolu'da minibüs durağını Türk bayraklarıyla süsledi. Safranbolu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı ve diğer esnaflar, bayraklar dolayısıyla Belediye Başkanı Elif Köse'ye teşekkür etti. Başkan Köse ise Cumhuriyet'in önemine vurgu yaparak, bayrakların minibüs durağını kırmızı beyaza bürüdüğünü belirtti ve esnaflara duyarlılıkları için teşekkür etti.

25.10.2023 18:49

Cumhuriyet'in 100. yılını coşku ile kutlamaya hazırlanan Safranbolu'da minibüs durağı, Safranbolu Belediyesi tarafından Türk bayrakları ile donatıldı.

Safranbolu Belediyesi tüm kenti Türk bayrakları ile donatıyor. Meydanları, caddeleri, sokakları, dükkanları ile gelincik tarlasını andıran Safranbolu'da kırmızı beyaza bürünen bir nokta da Safranbolu Minibüs durağı oldu. Safranbolu Belediyesi minibüs durağına Türk bayrakları astı. Başkan Elif Köse'yi minibüs durağına çaya davet eden Safranbolu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Aydın Yavuz, yönetim kurulu üyeleri, Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Deniz ve esnaf, durağa asılan bayraklar dolayısıylakendisine teşekkür etti.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ise "Bir tane Cumhuriyetimiz var ve onu ilelebet yaşatacağız. Cumhuriyetin 100. yılını kutlamaya hazırlandığımız bu günlerde astığımız bayraklar ile minibüs durağımız kırmızı beyaza büründü. Sizler de kendi minibüslerinizi özenle Cumhuriyet'in 100. yılına hazırlayıp bayraklarla donattınız. Duyarlılığınız ve hoş sohbetiniz teşekkür ederim. Bu Cumhuriyet bizim" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Safranbolu Minibüs Durağı Türk Bayraklarıyla Donatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement