Sakarya Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Altay Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yaşam

Sakarya Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Altay Adaylığını Açıkladı

Sakarya Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Altay Adaylığını Açıkladı

Sakarya Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Başkanı Mehmet Altay, odanın yapılacak olan seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

26.09.2017 15:18

Sakarya Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Başkanı Mehmet Altay, odanın yapılacak olan seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Sakarya Kahveciler Esnaf Odası olağan kongresi 2018 yılında yapılacak. Sakarya Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Başkanı Mehmet Altay, oda seçiminde başkanlığa yeniden talip olduğunu açıklayarak bir basın açıklaması yaptı. Altay yaptığı açıklamada, "1999 yılından beri oda başkanlığımızı yapan ve bu görevini başarı ile idame ettiren oda başkanımız sayın Resul Karataş ile birlikte esnafımıza hizmet etmeye gönül verdiğimiz bu yolda başkanımız Resul Karataş'ı 10 Haziran 2015 tarihinde kaybettik. Bu arada görevde olduğu her anı esnafımızın yanında ve sorunlarının çözümü için çaba sarf ederek, yaşayan başkanımız sayın Resul Karataş'ı saygı ve rahmetle anıyoruz. Sayın başkanımızın vefatı ile başkan vekilliği görevimin yerine yönetim kurulundan aldığım yetki ile yönetim kurulu başkanlık görevine başladım. 2 buçuk yıldır devam eden başkanlık görevimde yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda esnafımıza hizmet vermeye, onları yanında olmaya ve sorunlarının çözümlenmesi için gerekli olan müdahaleleri yapmaya özen gösterdim. 5362 sayılı esnaf ve sanatkarlar yasası gereği 2018 yılında yapılması gereken 'Sakarya Kahveciler Esnaf Odasının' olağan genel kurulunda yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte esnafımıza hizmet vermek amacıyla başkanlığa yeniden talip olduğumu açıklıyorum" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Sakarya Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Altay Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement