Söke Belediyesi, Mobil Hizmet Aracı ile hizmeti vatandaşın ayağına götürüyor - Son Dakika
Yaşam

Söke Belediyesi, Mobil Hizmet Aracı ile hizmeti vatandaşın ayağına götürüyor

Söke Belediyesi, Mobil Hizmet Aracı ile hizmeti vatandaşın ayağına götürüyor

Söke Belediyesi, Sarıkemer Mahallesi'nde kurulan pazar yerinde Mobil Hizmet Aracı ile hizmet veriyor. Aracı kullanan belediye, mobil tahsilat hizmeti ve soğuk limonata servisi sunarak vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor. Ayrıca, Belediye Bandosu da Sarıkemer Mahallesi'nde mini konserler düzenleyerek mahalle sakinlerine keyifli anlar yaşatıyor.

21.08.2023 18:13

Söke Belediyesi, Mobil Hizmet Aracı ile hizmeti vatandaşın ayağına götürmeye devam ediyor. Sarıkemer Mahallesi'nde kurulan pazar yerinde alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarla buluşan Mobil Hizmet Aracı, hem mobil tahsilat hizmeti verdi hem de sıcak havalarda soğuk limonata servis etti.

Söke Belediyesi, Mali Hizmetler Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü ortak çalışmayla Sarıkemer Mahallesi'nde hizmeti vatandaşların ayağına götürdğ.

Göreve geldiği günden itibaren çözüm odaklı belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Mustafa İberya Arıkan, Belediye Meydanı'nda çarşamba günleri geleneksel hale gelen Belediye Bandosu konserlerini de bu sefer Sarıkemer Mahallesi'ne taşıdı. Söke Belediyesi, Mobil Hizmet Aracı ile hizmet verirken Belediye Bandosu ile mahalle sakinlerine mini konserler sunuyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Söke Belediyesi, Mobil Hizmet Aracı ile hizmeti vatandaşın ayağına götürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement