10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika
Yerel

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Düzce Üniversitesi (DÜ) Rektörü Prof.Dr.Funda Sivrikaya Şerifoğlu, her geçen gün büyüyen ekonomisi ve gelişen sanayisi ile yükselme basamaklarını hızla tırmanan Düzce'de basın yayın mensuplarının sorumluluklarının daha da arttığını bildirdi.

10.01.2012 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Üniversitesi (DÜ) Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, her geçen gün büyüyen ekonomisi ve gelişen sanayisi ile yükselme basamaklarını hızla tırmanan Düzce'de basın yayın mensuplarının sorumluluklarının daha da arttığını bildirdi.

Şerifoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, her geçen gün mesleklerinde ilerleme çabası içerisinde olan basın-yayın mensuplarına ekonomik ve sosyal imkanlar sağlandığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik etti.

Fedakarca görev yaparken yaşamlarını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle andıklarını belirten Şerifoğlu, açıklamasına şöyle devam etti:

"Her geçen gün büyüyen ekonomisi ve gelişen sanayisi ile yükselme basamaklarını hızla tırmanan Düzce'de basın yayın mensuplarının sorumlulukları daha da artmaktadır. Basının görevini yerine getirirken doğru haber verme, hukukun evrensel standartlarına bağlılık, kişi haklarına ve özel hayata saygı, tarafsızlık gibi ilkeleri üstün tutacağı inancıyla objektif ve kaliteli basın anlayışının Düzce'mizin gelişimine katkı sağlayacağı kanaatindeyim."

- DÜZCE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement