"12. Metabolik Hastalıklar ve Beslenme Kongresi" Eskişehir'de Yapılacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

"12. Metabolik Hastalıklar ve Beslenme Kongresi" Eskişehir'de Yapılacak

19.04.2013 17:15

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ), uluslararası katılımlı "12.Metabolik Hastalıklar ve Beslenme Kongresi"ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ), uluslararası katılımlı "12. Metabolik Hastalıklar ve Beslenme Kongresi"ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Rektörlükten yapılan açıklamaya göre, "12. Metabolik Hastalıklar ve Beslenme Kongresi" 01-04 Mayıs tarihleri arasında, ESOGÜ Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Beslenme ve Metabolizma Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sultan D. Aydoğdu başkanlığında, Eskişehir'de düzenlenecek.

ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde 1 Mayıs'ta açılış töreni gerçekleştirilecek olan kongrede, "Metabolizma", "Metabolik Hastalıklardaki Yenilikler" ve "Erişkin Metabolik Hastalıkları" konuları değerlendirilecek.

-ESOGÜ'den fidan dikme etkinliği-

ESOGÜ Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği programında yürütülen

'Topluma Hizmet Uygulamaları' dersi kapsamında fidan dikme etkinliği yapıldı.

Eskişehir Orman İşletme Müdürlüğü'nün katkılarıyla Eskişehir Kent Ormanı'nda gerçekleşen etkinliğe, Fen Bilgisi Öğretmenliği Programı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özden Tezel ve öğrencileri, Araştırma Görevlisi Ersin Karademir, Eğitim Fakültesi Sekreteri Fatih Özmutlu'nun yanı sıra GÖRSEM Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören öğrencilerin katıldığı bildirildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel '12. Metabolik Hastalıklar ve Beslenme Kongresi' Eskişehir'de Yapılacak - Son Dakika


Advertisement