13. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Fuarı Açıldı - Son Dakika
Yerel

13. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Fuarı Açıldı

13. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Fuarı Açıldı

13.Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GİTSOF 2012) liman sahasında düzenlenen törenle hizmete açıldı.

20.07.2012 13:45

13. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GİTSOF 2012) liman sahasında düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Fuarı'nın açılışına, Vali Dursun Ali Şahin, Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Aygün Attar, Belediye Başkan Vekili Ahmet Yusuf Ağaoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Osman

Öden, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, Doğu Karadeniz Bölge Kalkınma Ajansı (DOKAP) Müdürü Ekrem Yüce Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, daire müdürleri, siyasiler, sivil toplum kuruluşu başkan ve temsilcileri ve Öncü Fuarcılık Koordinatörü Hakan Karaahmet ile vatandaşlar katıldı.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, GİTSOF'un her yıl bir önceki yıla göre daha geniş ve daha fazla katılımla gerçekleştirdiklerini söyledi. GTSO Başkanı Çakırmelikoğlu, "GİTSOF'UN ilimizin sosyo-ekonomik gelişimime de büyük katkıları bulunmaktadır. Açılışını yaptığımız bu fuarda, firma ve kurumlar, ürünlerini ve markalarını tanıtma, ilgi çekme, ve pazarlama fırsatı bulmaktadır" dedi.

Giresun Belediye Başkan Vekili Ahmet Yusuf Ağaoğlu, GİTSOF 2012'ye Ticaret ve Sanayi Odası'na bağlı üyelerin fuara gereken ilgiyi göstermediğini ifade ederek GTSO üyelerinin gelecek yılki fuarlarda daha fazla ilgi göstermesini temenni etti.

GİTSOF 2012'nin Giresun adına hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attra ise, Giresunlulara bir çağrısı oldu. Attar, Üniversite eğitim-öğretim gören öğrencilerin barınma sorununa artık herkesin bir el atmasını istedi.

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin ise "Giresun her gün farklılaşıyor. Giresun her gün bir ivme kazanıyor. Belki bugüne kadar durağındı ama bundan sonra büyük gelişmeler olacak. Gelişimler oluyor da" dedi.

Konuşmaların ardından GİTSOF 2012'nin açılış kurdelesi kesildi. Fuardaki stantları tek ziyaret eden Vali Şahin ve beraberindekiler firma ve kurum yetkililerinden bilgi aldı. Vali Şahin Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi stadında tansiyonu da ölçtürdü.

Vali Şahin, Belediye Başkan Vekili Ahmet Yusufaağaoğlu, Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, Doğu Karadeniz Bölge Kalkınma Ajansı (DOKAP) Müdürü Ekrem Yüce ve TSO Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Hekim Süt standında mola verdiler. Fabrika İşletme Müdürü Mehmet Kıran ve yardımcısı Veysel Güneş tarafından karşılanan protokol üyelerine stantta fabrikanın ürünlerinden ikram edildi.

GİTSOF'un 23 Temmuz Pazartesi gününe kadar saat 16.00 ila 23.00 saatleri arasında açık olacağı belirtildi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 13. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Fuarı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement