15 Temmuz Şehitleri Anma Gecesi'nde Camilerde Sela Okundu - Son Dakika
Son Dakika Logo

15 Temmuz Şehitleri Anma Gecesi'nde Camilerde Sela Okundu

16.07.2024 02:19

FETÖ'nün hain darbe girişimi sırasında birlik ve beraberliği simgeleyen selalar, 15 Temmuz Şehitleri Anma Gecesi'nde ülke genelindeki camilerde yeniden okundu. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından koordine edilen programlar kapsamında, saat 00.13'te yaklaşık 90 bin camide eş zamanlı olarak sela sesi yükseldi. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da Beştepe Millet Camisi'nde sela okudu. Cami ve minarelerin ışıkları sabah namazına kadar açık tutulacak.

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişimi sırasında birlik ve beraberliği simgeleyen selalar, bu gece ülke genelinde camilerde yeniden okundu.

Diyanet İşleri Başkanlığının koordine ettiği programlar kapsamında, darbe girişimi sırasında millete ihanete karşı manevi güç sağlayan sela sesi, saat 00.13'te ülke genelindeki yaklaşık 90 bin camide eş zamanlı olarak yükseldi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Beştepe Millet Camisi'nde sela okudu.

Cami ve minarelerin ışıkları sabah namazına kadar açık tutulacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 15 Temmuz Şehitleri Anma Gecesi'nde Camilerde Sela Okundu - Son Dakika


Advertisement