15 Temmuz Şehitlerinin Çocuklarına 'Kolej Bursu' - Son Dakika
Yerel

15 Temmuz Şehitlerinin Çocuklarına 'Kolej Bursu'

15 Temmuz Şehitlerinin Çocuklarına \'Kolej Bursu\'

Çankaya’da eğitim veren Özel Güç Koleji, 15 Temmuz demokrasi şehidi çocuklarına, 2016-2017 eğitim-öğretim döneminde burs imkanı sağlayacağını bildirdi.

02.08.2016 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankaya'da eğitim veren Özel Güç Koleji, 15 Temmuz demokrasi şehidi çocuklarına, 2016-2017 eğitim-öğretim döneminde burs imkanı sağlayacağını bildirdi. Güç Koleji Kurucusu Ali Osman Çetin, Başkentin eğitim ve öğretim alanındaki güçlü eğitim kuruluşu olarak, demokrasiye yönelik her türlü darbe girişiminin karşısında olduklarını ifade etti.

Her zaman milletin iradesi istikametinde taraf olduklarını ifade eden Çetin, vatan hainlerinin, özenle yetiştirdikleri geleceğin teminatı nesillere zarar vermelerine asla izin vermeyeceklerini bildirdi. Çetin şunları söyledi:

"Devletimiz ve milletimiz yetiştireceğimiz milli nesillerle ayakta kalacaktır. Eğitim camiası olarak devletine, milletine sahip çıkacak şekilde yetiştirdiğimiz gelecek nesilleri, ülkemizin teminatı olarak görüyoruz. Güç Koleji olarak şehit evlatlarına sahip çıkmaktan onur ve şeref duyuyoruz. Bu kapsamda okul olarak, 15 Temmuz demokrasi şehit çocuklarına yüzde 100 burs imkanı sağlama kararı aldık. Bize ilgili belgeleri ile gelsinler ve kendilerini en iyi eğitim standardı çatısında okutalım. Çünkü çok değerli ailelerin yadigarı bu evlatlara sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 15 Temmuz Şehitlerinin Çocuklarına 'Kolej Bursu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement