
Bursa'yı yepyeni bir hayat tarzıyla buluşturan Korupark Alışveriş Merkezi, 17 Aralıkâ€"30 Ocak tarihleri arasında düzenlediği "Dünya burada kaleminin ucunda" mesaj yarışmasını sonuçlandırdı.
Alışveriş merkezi içerisinde konumlandırılan ülke temalarının yer aldığı çerçevelerin konsepti ile uyumlu olarak geliştirilen yarışmada, katılımcıların yeni yıla ve dünya barışına yönelik yazdıkları yeni yıl dilekleri, barış çağrıları, tertemiz bir dünya için uyarı niteliği taşıyan sözler, sloganlar ve yazılar arasından en iyi 3 mesajın seçimi yapıldı. Jürinin belirlediği en iyi üç mesajın sahibi 3 kişi, aileleri ile birlikte Fransa, İtalya veya İspanya'da 3 gece 4 gün Avrupa tatili kazandı. Ön elemeden geçirilerek finale kalan toplam 158 mesajın jüri üyelerinin oylamalarına sunularak ilk üçün seçildiği toplantı sonucu, Tuğçe Özdemir birinci, Aysel Ekiz ikinci, Hasan Serbest de üçüncü oldu.
Bugün Korupark Alışveriş Merkezi'nde şanslı müşterilerin hangi ülkerelere gidecekleri belirlendi. Yarışmanın birincisi Tuğçe Özdemir İtalya'ya, ikincisi Aysel Ekiz İspanya'ya, üçüncüsü Hasan Serbest ise Fransa'ya gitmeye hak kazandı.
Korupark Halkla İlişkiler Sorumlusu Taner Aydın, "Bir çok kişi bu yarışmaya katılarak şansını denemek istedi. Gelen mesajların hepsi gerçekten çok güzel, ama bir jürimiz aracılığı ile en güzel 3 mesajı seçmeye çalıştık. Bu biraz zor oldu. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Kazanan arkadaşlara ise iyi tatiller diliyorum" dedi.
Yarışmaya katılan juri üyelerine ise teşekkür belgesi verildi.
(MŞ) 05.03.2008 19:03 TSİ
Son Dakika › Yerel › 2008 İçin Dünyaya Bir Mesaj Verdiler, Avrupa Tatili Kazandılar - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.