2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Yerel

2014 Yerel Seçim Sonuçları

2014 Yerel Seçim Sonuçları

Afşin Belediye Başkanı Güven, görevi devraldı.

03.04.2014 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den Afşin Belediye Başkanlığı'nı kazanan Mehmet Fatih Güven, mazbatasını almasının ardından görevi Fazlı Aydoğan'dan devraldı.

Güven, Afşin Belediyesi önünde düzenlenen törende, Afşin'in kronikleşmiş sorunlarını parça parça çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Siyasetin doğasında "bir gün olursunuz, bir gün olmazsınız" kavramının bulunduğunu dile getiren Güven, şunları kaydetti:

"Öncelikle giden belediye başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Seçim süreci boyunca, AK Partili arkadaşlarımızın hepsiyle birlikte hareket ettik. Herkesin gönlünde aday adaylığı döneminde bir 'aslan' yatıyordu ama sonuçta bir aday olacaktı, Rabbim de bize nasip etti. Sonuçta bu siyasettir, bunun doğasında vardır. Rabbim izin verirse inşallah nefsine ve kibrine hakim olamayanlardan olmayacağım. Sonuç ne olursa olsun rabbim beni bana bırakmaz ve bunu bana nasip eder."

Sorunları parça parça çözmenin daha kolay olacağını dile getiren Güven, belediyenin durumunu da yakın bir zamanda vatandaşlarla ayrıntılı bir şekilde açıklayacağını kaydetti.

Konuşmalar ardından Güven, tebrikleri kabul etti.

Etkinliğe, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak ve belediye meclis üyeleri ile kadın kolları, gençlik kolları ve partililer katıldı. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement