2023 Yılı ASKOM Toplantısı Erzurum'da Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

2023 Yılı ASKOM Toplantısı Erzurum'da Gerçekleştirildi

2023 Yılı ASKOM Toplantısı Erzurum\'da Gerçekleştirildi

Erzurum Hekim Evi toplantı salonunda yapılan 2023 yılı 2. Bölge Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyon (ASKOM) toplantısında, İsrail'in Gazze'deki hastaneye yaptığı bombalı saldırı kınandı. Erzurum İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya bölge illerinin sağlık müdürleri, acil sağlık hizmetleri başkanları ve hastane başhekimleri katıldı. Toplantıda, Erzurum'un sağlık kapasitesi ve bölgedeki acil sağlık hizmetleri ele alınarak, daha etkin bir hizmet için yapılacaklar değerlendirildi.

19.10.2023 09:26

2023 yılının 2. Bölge Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyon (ASKOM) toplantısı Erzurum Hekim Evi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Erzurum İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir başkanlığında yapılan toplantı, İsrail'in Gazze'deki hastaneye yaptığı insanlık dışı bombalı saldırıya tüm bölge İl müdürlerinin ve sağlık yöneticilerinin kınama mesajlarıyla başlandı.

Erzurum İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir başkanlığında yapılan toplantıya Erzurum, Erzincan, Kars, Iğdır, Ardahan, Bayburt ve Ağrı illerinin İl Sağlık Müdürleri, acil sağlık hizmetleri başkanları, hastane başhekimleri, il ambulans servisi başhekimleri katıldı.

Bölge Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyon toplantısında Erzurum'un sağlık kapasitesi ve her bir bölge ilindeki acil sağlık hizmetleri tek tek ele alınıp, daha etkin bir hizmet için neler yapılabileceği değerlendirildi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 2023 Yılı ASKOM Toplantısı Erzurum'da Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement