23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Çobanlar Belediye Başkanı Alaka, mesaj yayımladı.

22.04.2014 17:57

Çobanlar Belediye Başkanı Salih Alaka, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Alaka, mesajında, 23 Nisan'ın Türkiye Cumhuriyeti'nin çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesi olduğunu kaydetti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 94. yılının kutlanacağını belirten Alaka, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bundan 94 yıl önce TBMM'nin kurulmasıyla bu topraklarda başlayan bağımsızlık mücadelesi, bugün tüm dünya çocukları için bir bayramdır. Bu bayram, Türkiye Cumhuriyeti'nin çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. Yarının büyükleri olan çocuklarımızın her zaman milleti için çalışacaklarına, milletimizin yükselmesi için atılacak her adımda durmaksızın karşılarına çıkacak tüm engelleri aşacaklarına, kendilerini donanımlı biçimde yetiştirerek deneyim ve birikimlerini ülkemiz yararına kullanacaklarına ve milletimizin güven ve desteği ile her zaman başarılı olacaklarına olan inancım tamdır.

Geleceğin Türkiye'sini emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içinde yaşamasını diliyorum." - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement