23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle özel bir etkinlik düzenlendi.

22.04.2015 18:09

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle özel bir etkinlik düzenlendi.

DEÜ Çocuk Hastanesi kliniklerinde tedavi gören çocuklar, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hale Ören ve velileriyle birlikte Başhekim Prof. Dr. Mehmet Refik Mas'ı makamında ziyaret etti.

Kutlama pastasını kesen, palyaço gösterisi ile eğlenceli vakit geçiren çocuklardan 17 yaşındaki Hayriye Sönmez, özel gün için başhekimlik koltuğuna oturdu.

Sönmez, Başhekim Refik Mas'a hitaben hazırladığı mektubunda hastane çalışanlarının aynı renk kıyafetler yerine çiçekli, renk renk kıyafetler giymesini istediklerini, çocuk parkının da güzelleştirilmesini istediklerini söyledi.

Sönmez'in isteklerinin yerine getirileceğini belirten Başhekim Prof. Dr. Refik Mas,  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın tüm insanlığa barış, refah ve huzur getirmesi temennisinde bulunduğunu söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement