23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Elazığ'n Keban, Sivrice ve Maden ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla törenler düzenlendi.

23.04.2015 17:02

Elazığ'n Keban, Sivrice ve Maden ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla törenler düzenlendi.

Keban ilçesindeki tören, Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Cemil Serdar Kavaklı'nın çelenk sunmasıyla başladı.

Keban Kapalı Spor Salonunda devam eden programda, Baraj İlkokulu Müdürü Süleyman Öztürk, günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı.

İlk ve ortaokul öğrencileri tarafından hazırlanan çeşitli gösteriler sunulan program şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

Programa, Keban Kaymakamı Hayrettin Baskın, Belediye Başkanı Fethiye Atlı, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Cihan Yeşil, Keban Emniyet Müdürü Veysi Ertekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Serdar Kavaklı, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Sivrice

Sivrice ilçesindeki tören İlçe Milli Eğitim Müdürü Özdal Akdemir'in, Hükümet Konağı önündeki Atatürk Büstü'ne çelenk sunmasıyla başladı.

Daha sonra, Cumhuriyet Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen törene geçildi. Şiirlerin okunduğu, öğrencilerin gösteriler sunduğu programda, düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Programa Sivrice Kaymakamı Cengiz Erdem, İlçe Komutanı Yüzbaşı İzzet Şeref, Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak, kurum temsilcileri, öğrenciler ve velileri katıldı.

Maden

Maden ilçesinde törenler, semt sahasında bulunan Atatürk Büstü'ne İlçe Milli Eğitim Müdürü Behçet Tekdemir'in çelenk sunmasıyla başladı. Tören, ilçede bulunan kapalı halı sahada devam etti.

Sporcuların ve halk oyunu ekibinin gösteri yaptığı programda, öğrenciler şiirler okudu.

Programa ilçe protokolü, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement