23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlanıyor

23.04.2012 17:00

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı nedeniyle koltuğunu iki ilköğretim okulu öğrencisine devretti.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı nedeniyle koltuğunu iki ilköğretim okulu öğrencisine devretti.

Etimesgut Belediye Başkanlığı'nda gerçekleştirilen törende Enver Demirel'in koltuğuna Mervan Turgut ve Ahmet Sezer Yıldırım adlı öğrenciler oturdu.

Öğrencilerden Güneşevler İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Mervan Turgut, Etimesgut'ta yapılmasını istediği projeler ve okulunun sorunları hakkında bilgi verdi. Daha sonra koltuğa oturan Eryaman Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Ahmet Sezer Yıldırım ise engellilere yönelik hizmetlerin artırılması konusunda çeşitli talimatlar verdi.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel de engellilerin kullanabileceği parklar yaptıklarını ve engelli meclisi kurduklarını belirterek, engellilere hizmetler konusunda örnek uygulamalar yaptıklarını söyledi.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika


Advertisement