38. Kütahya El Sanatları ve Ticaret Genel Fuarı Açıldı - Son Dakika
Yerel

38. Kütahya El Sanatları ve Ticaret Genel Fuarı Açıldı

38. Kütahya El Sanatları ve Ticaret Genel Fuarı Açıldı

Kütahya El Sanatları ve Ticaret Genel Fuarı, düzenlenen törenle açıldı.

25.08.2012 13:36

Kütahya El Sanatları ve Ticaret Genel Fuarı, düzenlenen törenle açıldı. Bu yıl 38'ncisi düzenlenen El Sanatları ve Ticaret Genel Fuarı'nın açılış törenine Kütahya Vali Yardımcısı Haluk Saygı, AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Toklu, AK Parti İl Başkanı Kamil Saraçoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Frig Fuarcılık Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Varol, 12 yurt dışı, 78 yurt içi ve 70 yerel olmak üzere toplam 160 firmanın katıldığını belirtti.

Tuncay Varol, "Bu yıl 38. Sini gerçekleştireceğimiz Kütahya Fuarı'nda eğlence,konser, alışveriş,tanıtım stantları ile Kütahyalılara iyi vakit geçirebilecekleri bir fuar sunmak için elimizden geleni yaptık. Her akşam bir eğlencenin olduğu fuarda Ankaralı Ayşe Dinçer, Hakan Altun, Yıldız Tilbe, Mithat Körler ve Kutsi sahne alacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu yine fuarda yaşanacak. Kültür Bakanlığı sanatçılarının sahne alacağı gecede havai fişek gösterileri yapılacak. Kütahya Belediyesi Uluslararası Halk Dansları Festivali ile bu yıl fuarımız yine renklenecek. İlçe geceleri ve yerel sanatçılarımız ile dolu dolu bir fuar yaşayacağız. Kütahya merkez ve ilçelerinin yanı sıra Afyonkarahisar, Eskişehir, Bilecik, Uşak'tan da ziyaretçilerimizin olduğu fuarımız bölgenin en büyük fuarı. Böylesine güzel fuarlar yapmak için bize bu imkanı sağlayan ve 5 bin metrekare kapalı, 75 bin metrekare açık alandan oluşan fuar merkezini yaptığı için Belediye Başkanımız Mustafa İça'ya teşekkür ediyorum. Bu arada, törenimize geçerdiği operasyon sebebiyle katılamayan Başkanımız Mustafa İça'ya acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Halil Toklu da, fuarların, illerin gelişmesine büyük katkı sağladığına işaret eden ve bunun için fuarların büyük önem taşıdığını kaydetti.

Kütahya El Sanatları ve Ticaret Fuarı'nın açılış kurdelesi Kütahya Vali Yardımcısı Haluk Saygı, Milletvekili Vural Kavuncu, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Toklu ve AK Parti İl Başkanı Kamil Saraçoğlu tarafından kesildi.

Fuarın 9 Eylül tarihine kadar açık kalacağı belirtildi.

(EFE)

25.08.2012 12: 45: 32

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 38. Kütahya El Sanatları ve Ticaret Genel Fuarı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement