554. Çağlak Festivali Trap Atışları Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

554. Çağlak Festivali Trap Atışları Sona Erdi

554. Çağlak Festivali Trap Atışları Sona Erdi

Çağlak Festivali kapsamında, Akhisar Belediyesi ile Akhisar Avcılık ve Atıcılık Derneği'nin düzenlediği Trap Atışları iki gün sürdü.

28.05.2013 16:49  Güncelleme: 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

554. Çağlak Festivali kapsamında, Akhisar Belediyesi ile Akhisar Avcılık ve Atıcılık Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği Trap Atışları iki gün sürdü.

30 il ve ilçelerden gelen yaklaşık 300 yarışmacı kıyasıya yarıştı. 4 ayrı kategoride yapılan yarışmalarda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları törenle verildi.

Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Mehmet Sucu, 554. Çağlak Festivali'ne yakışır bir turnuva olduğunu ve katılanların son derece memnun kalarak Akhisar'da ayrıldığını belirtti.

Yapılan yarışmalar sonunda Yıldızlar kategorisinde birinci Kenan Sucu, ikinci Ümit Afşin, üçüncü Ali Tamer; Amatörler kategorisinde birinci Avren Balcı, ikinci Ferhat Yıldırım ve üçüncü Süleyman Malçok; Profesyoneller kategorisinde birinci Fatih Kutsoy, ikinci Sinan Bilgin, üçüncü Mustafa Başaran; Süperler kategorisinde ise birinci Süleyman Güleç, ikinci Mustafa Gülderen, üçüncü Ahmet Kuralı oldu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 554. Çağlak Festivali Trap Atışları Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement