7. Fındık ve Pide Festivali 24 Ağustos'da Yapılacak - Son Dakika
Yerel

7. Fındık ve Pide Festivali 24 Ağustos'da Yapılacak

7. Fındık ve Pide Festivali 24 Ağustos\'da Yapılacak

Giresun'un Espiye ilçe Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen 7.Espiye Fındık ve Pide Festivali 24 Ağustos Cumartesi günü yapılacağı bildirildi.

20.08.2013 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'un Espiye ilçe Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen 7. Espiye Fındık ve Pide Festivali 24 Ağustos Cumartesi günü yapılacağı bildirildi.

Belediye Başkanı Erol Karadere, yaptığı açıklamada, 7. Espiye Fındık ve Kültür Sanat Pide Festivali'ni düzenlemelerindeki amacın Espiye'yi ve damak zevki ile bilinen Espiye pidesini ve fındığını tüm Türkiye'ye tanıtmak olduğunu söyledi. Festivalin, ilçenin kültür ve turizm bakımından gelişmesine katkı sağlayacağını ifade eden, Karadere, "Festival ile Espiye Pidesi'ni ve Giresun fındığını dünya markası haline getirmek istiyoruz. Festivalde Niran Ünsal, Karadenizli yerel sanatçılar ve halk oyunları ekibi sahne alacak. En hızlı Pide yeme yarışması yapılacak. Havai fişek gösterisi yapılacak. Giresunlu ve tüm Karadenizli hemşehrilerimizi festivalimize bekliyoruz" diye konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 7. Fındık ve Pide Festivali 24 Ağustos'da Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement