AB Bakan Yardımcısı Ali Şahin, Nizip'te Dualarla Yardım Gönderdi - Son Dakika
Yerel

AB Bakan Yardımcısı Ali Şahin, Nizip'te Dualarla Yardım Gönderdi

AB Bakan Yardımcısı Ali Şahin, Nizip\'te Dualarla Yardım Gönderdi

Avrupa Birliği Bakan yardımcısı Ali Şahin, ilk olarak İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH)’yı ziyaret ederek, burada yapılan yardım konvoyunu uğurlama törenine katıldı.

19.02.2016 17:34

Avrupa Birliği Bakan yardımcısı Ali Şahin, ilk olarak İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH)'yı ziyaret ederek, burada yapılan yardım konvoyunu uğurlama törenine katıldı.

Avrupa Birliği Bakan yardımcısı Ali Şahin, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Nizip'te İHH Nizip Şubesi Başkanı Celal Demir'i ziyaret etti. Burada vakfın çalışmaları hakkında Şube Başkanı Celal Demir'den bilgi alan Şahin, Suriye'ye gönderilecek yardım malzemelerini taşıyan konvoyun uğurlama törenine katıldı. Yardım malzemeleri yüklü 2 araç, İlçe Müftüsü Osman Şekerci'nün okumuş dualarla birlikte yolcu edildi. Buradaki programın ardından İmam Hatip Lise ve Ortaokulları'nı ziyaret eden Şahin, Nizip İmam Liseleri Derneği ve Nizip İmam Hatip Platformu'nca düzenlenen konferanslara katıldı. Konferans öncesi okul idarecileri ile bir araya gelen Şahin, konferanslarda ise hayat hikayesini ve elde ettiği başarıları nasıl kazandığını anlatarak öğrencilere belirlediği hedeften sapmadan ilerlemeleri tavsiyesinde bulundu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AB Bakan Yardımcısı Ali Şahin, Nizip'te Dualarla Yardım Gönderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement