Abana ilçesinde bu yıl 29.'su düzenlenen Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri Festivali etkinlikleri kapsamında Işın Karaca konser verdi.
Festivalin son gecesinde sahne alan Karaca, ilçe meydanında yaklaşık 3 saat süren konserinde hayranlarıyla şarkılarını seslendirdi.
Karaca, konser sırasında 2013 yılı içinde verdiği konserler içerisinde Abana'nın ayrı bir yeri olduğunu belirterek, "Abana, gerçekten çok güzel bir yer. Tüm Türkiye'yi gezip konserler veriyoruz. Ama buranın yeri ayrı olacak" diye konuştu.
Konser sonunda Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, Karaca'ya plaket ve hediye takdim etti. - Kastamonu
Son Dakika › Yerel › Işın Karaca Abana'yı Salladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.