Adana'da Okullarası Yıldız Kızlar Futsal Müsabakaları - Son Dakika
Yerel

Adana'da Okullarası Yıldız Kızlar Futsal Müsabakaları

Adana\'da Okullarası Yıldız Kızlar Futsal Müsabakaları

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Okullararası Yıldız Kızlar Futsal İl Birinciliği” tamamlandı.

10.12.2015 11:46

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği "Okullararası Yıldız Kızlar Futsal İl Birinciliği" tamamlandı. Hacı Özcan Sinağ Ortaokulu il şampiyon oldu.

Yüreğir Serinevler Spor Salonu'nda gerçekleştirilen futsal müsabakalarında takımlar dereceye girebilmek için büyük mücadele verdiler. 14 okulun katıldığı müsabakalarda kız öğrencilerin yeni tanıştıkları futsalda zaman zaman güzel hareketler yaptıkları ve attıkları gollerle dikkati çekti.

Dereceye giren okullara kupa ve madalyalarını Adana Gençlik Hizmetleri Yüreğir İlçe Müdürü Ekrem Ulu, Okul Sporları Federasyonu Adana İl Temsilcisi Kamil Dikici ile Hentbol Federasyonu İl Temsilcisi Metin Muhacir, Sakarya Orta Okulu Müdür Yardımcısı Teoman Gider, Okul Sporları Tertip Kurulu Üyesi Tayyar Gider, Hentbol Federasyonu Gözlemcisi Celal Usta tarafından veridiler.

İl Birincisi olan, Hacı Özcan Sinağ Orta Okulu grup müsabakalarında Adana'yı temsil edecek.

Yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren okullar şu şekilde:

Hacı Özcan Sinağ Ortaokulu Adana şampiyonu oldu. Müsabakalarda, Sakarya Ortaokulu ikinci, Pozantı Ortaokulu üçüncü Mithatpaşa Ortaokulu dördüncülüğü elde etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana'da Okullarası Yıldız Kızlar Futsal Müsabakaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement