Adana Demirspor'un 72. Kuruluş Yıl Dönümü Balosu - Son Dakika
Yerel

Adana Demirspor'un 72. Kuruluş Yıl Dönümü Balosu

PTT 1.Lig takımlarından Adana Demirspor Kulübünün Başkanı Önder Serin, kulübün 72.kuruluş yıl dönümü balosunda sahne alan oryantal Didem'e, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un salona girişi nedeniyle müdahale edilerek programının kesildiği...

03.03.2013 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor Kulübünün Başkanı Önder Serin, kulübün 72. kuruluş yıl dönümü balosunda sahne alan oryantal Didem'e, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un salona girişi nedeniyle müdahale edilerek programının kesildiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Serin, yaptığı yazılı açıklamada, kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında dün TÜYAP Fuar Alanı'nda balo düzenlendiğini, sunumunu Ece Erken ve Vatan Şaşmaz'ın yaptığı, oryantal Didem'in danslarıyla katıldığı gecede, daha sonra da Hande Yener'in sahne aldığını belirtti.

Oryantal Didem'e, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un salona girişi nedeniyle müdahale edilip programının kesildiği şeklindeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade eden Serin, şöyle devam etti:

"Balomuzda Hande Yener'den önce oryantal Didem sahneye çıktı. Bir süre sonra Sayın Valimiz kentteki gün içerisindeki yoğun programını tamamlayıp, gecemize katılmak üzere salona geldi. Ancak Sayın Valimiz gecenin ahengini bozmamak ve sanatçıya saygısızlık olmasın diye bekleme salonunda bekleyip, oryantal Didem'in programının tamamlanmasından sonra salona girdi. Giriş yaptıktan 15-20 dakika sonra da kentimiz ve Adana Demirsporumuz adına çok güzel ve büyük alkışlar toplayan bir konuşma yaptı. Adana Demirspor Kulübü ya da Adana Valiliği makamlarınca Didem'in programına müdahalede bulunulmamıştır."

Gecede sahne alan oryantal Didem, bir sosyal paylaşım sitesinde yazdığı mesajında, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un salona gelişinin gerekçe gösterilerek sahneden indirildiğini iddia etmişti.

Muhabir: Ömer Yıldız/ Aykut Ünlüpınar

Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana Demirspor'un 72. Kuruluş Yıl Dönümü Balosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement