Adapazarı Güne Saleple Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Adapazarı Güne Saleple Başlıyor

Adapazarı Güne Saleple Başlıyor

Adapazarı Belediyesi belediye önünde kurduğu geçici stantla 2 ay boyunca sabahları salep dağıtacak.

04.01.2016 13:10

Adapazarı Belediyesi belediye önünde kurduğu geçici stantla 2 ay boyunca sabahları salep dağıtacak. Geçen yıl başlatılan Sıcak Salep İkramı Açılışı, bu yıl Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın ve Başkan yardımcılarının katılımı ile yapıldı.

Adapazarı Belediyesi'nin geçen yıl başlattığı ve bu yıl da devam ettirdiği "Sıcak Salep" ikramı açılışı Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın ve Başkan Yardımcıları Rıdvan Özüm, Aydın Tercan, Rıdvan Sezer, Mustafa Deverenli ve belediye meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Özellikle işe giden ve öğrencilerin soğuk havalarda tercih ettiği Sıcak Salep ikramı bu yıl da her sabah 07.30 ile 10.00 saatleri arasında yapılacak. Belediye önünde kurulan stantta ilk salep ikramını yapan Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın, "Adapazarı ilçemizde geçen yıl başlattığımız ve büyük ilgi gören Salep ikramımızı bu yılda başlatmış bulunuyoruz. Soğuk havalarda karla mücadele ekiplerimizin yanında belediye olarak merkezde de salep ikramımızla halkımızın güne sıcak başlamalarını istiyoruz. Böylelikle işlerinde ve okullarında daha yüksek performansla çalışacaklarını düşünüyoruz. Adapazarı artık Güne Saleple başlıyor. Şimdiden herkese afiyet olsun" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adapazarı Güne Saleple Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement