Adıyamanspor Kulüp Başkanı Bozdoğan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Adıyamanspor Kulüp Başkanı Bozdoğan Açıklaması

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor'da kulüp başkanı Növfel Bozdoğan, teknik direktör Mehmet Gönülaçar ile prensipte anlaştıklarını söyledi.

03.01.2012 16:00

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor'da kulüp başkanı Növfel Bozdoğan, teknik direktör Mehmet Gönülaçar ile prensipte anlaştıklarını söyledi.

Bozdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İlker Yanar ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarının devam ettiğini ifade ederek, bir yıldan beri Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Tokatspor'un teknik direktörü Mehmet Gönülaçar ile prensipte anlaştıklarını bildirdi.

Bozdoğan, "Hocamızla prensipte anlaştık. Şu an takımın başına geldi. Kısa bir süre sonra da resmi sözleşmeyi imzalayacağız. Eski teknik direktörümüz İlker Yanar hocamızın sözleşmesini feshetmek için küçük pürüzler kaldı. Bu da halledilince hemen resmi sözleşmeyi imzalayacağız. Ayrıca, 4 futbolcu ile de prensipte anlaştık. Bu futbolcularımızla da kısa süre içerisinde resmi sözleşme imzalayacağız" dedi.

- ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adıyamanspor Kulüp Başkanı Bozdoğan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement