Afa'da 'Son Tango' Adlı Tiyarto Oyunu Sanatseverlerle Buluşacak - Son Dakika
Yerel

Afa'da 'Son Tango' Adlı Tiyarto Oyunu Sanatseverlerle Buluşacak

Afa\'da \'Son Tango\' Adlı Tiyarto Oyunu Sanatseverlerle Buluşacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri, 28-29 Ocak Salı ve Çarşamba günü, İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenecek ‘Son Tango’ adlı oyun ile devam edecek.

27.01.2014 15:04

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri, 28-29 Ocak Salı ve Çarşamba günü, İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenecek 'Son Tango' adlı oyun ile devam edecek. Özcan Özer'in yazdığı, Murat Sarı'nın yönettiği oyun saat 20.00'da, Ahmet Faik Abasıyanık Kültür Merkezi'nde (AFA) sanatseverlerle buluşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. 28 - 29 Ocak Salı ve Çarşamba günü Son Tango isimli oyun sanatseverlerle buluşuyor. Saat 20.00'da başlayacak iki perdelik oyun AFA'da sahnelenecek. Biletler, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'ndan temin edilebilecek. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afa'da 'Son Tango' Adlı Tiyarto Oyunu Sanatseverlerle Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement