Afyonkarahisar Valiliği, Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 75. yıldönümü nedeniyle 8 Kasım Cuma günü sirenlerin deneme amaçlı çalınacağı belirtildi.
Konu hakkında yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Ülke genelinde ikaz ve alarm haberlerinin duyurulması, mevcut sirenlerin faal halde tutulması ve ulu önder Atatürk'ün ölümünün 75. yıldönümü olması münasebetiyle, ilimiz merkez ve ilçelerimizde, her yıl olduğu gibi bu yıl da 10 Kasım Pazar günü saat 09: 05'te bütün sirenler 2 dakika süre ile sarı ikaz (düz siren sesi) şeklinde çaldırılacaktır.
Kent merkezi Belediye Başkanlığı ana hizmet binasındaki ses yayın cihazına bağlı siren 8 Kasım Cuma günü 09: 00 - 12: 00 arasında deneme amaçlı ve 10 Kasım Pazar günü Saat 09: 05'te 2 dakika süre ile çalınacaktır." - AFYONKARAHİSAR
Son Dakika › Yerel › Afyonkarahisar'da 8 Kasım'da Sirenler Atatürk İçin Çalacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?