Ağaç Kesme Fidan Dik" Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Ağaç Kesme Fidan Dik" Kampanyası

Orman ve Su İşleri Bakanlığının yılbaşında kaçak ağaç kesimini önlemek amacıyla başlattığı "Ağaç Kesme Fidan Dik" kampanyası kapsamında Karabük'te vatandaşlara ücretsiz fidan verildi.

31.12.2015 18:00

Orman ve Su İşleri Bakanlığının yılbaşında kaçak ağaç kesimini önlemek amacıyla başlattığı "Ağaç Kesme Fidan Dik" kampanyası kapsamında Karabük'te vatandaşlara ücretsiz fidan verildi.

Karabük Orman İşletme Müdürlüğünce bir alışveriş merkezinde fidan dağıtım programı düzenlendi.

Karabük Orman İşletme Müdürü Mehmet Emin Uzunsoy, kesmek yerine fidan dikerek yeni yıla girilmesi için çalıştıklarını söyledi.

Talebin çok yoğun olduğunu aktaran Uzunsoy, "Ücretsiz olarak bu fidanları dağıtıyoruz. Amacımız, yeni yıla vatandaşlarımızın fidan dikerek girmesini sağlamak. Ormanlarda tedbirlerimizi arttırdık. Değişik noktalarda 'yılbaşı çamı' diye tabir edilen fidanları kesmemeleri için orman muhafaza memurlarımız ve ekiplerimiz görev başında. Karabük halkımızın ve ülkemizin yeni yılını kutluyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından dağıtımı yapılan 5 bin çam fidanı, vatandaşların yoğun ilgisiyle kısa sürede tükendi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ağaç Kesme Fidan Dik' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement