Ağrı Gençlerbirliği Spor Bayram Sonrası Sezonu Açıyor - Son Dakika
Yerel

Ağrı Gençlerbirliği Spor Bayram Sonrası Sezonu Açıyor

Ağrı Gençlerbirliği Spor Bayram Sonrası Sezonu Açıyor

Ağrı Gençlerbirliği Spor Kulübü yönetim kurulu toplanarak Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ile ilgili kulübün durumunu masaya yatırdı.

07.07.2015 17:30

Ağrı Gençlerbirliği Spor Kulübü yönetim kurulu toplanarak Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ile ilgili kulübün durumunu masaya yatırdı.

Yönetim kurulu transfer komitesinden Metin Telhan ile Celal Bulut'a antrenör konusunda tam yetki verdi. Geçen sezon kulüpte oynayan futbolculardan Sefa Dursun, Emre Gürses, Remzi Çağlayan, Uğur Öztürk ve Adem Bulut ile prensip anlaşması sağladıklarını söyleyen kulüp sözcüsü Hikmet Çeçen, "Geçen sezondan 5 sporcumuz ile prensipte anlaşma sağladık. Bunun yanında Ağrı amatöründen Yasin Kılıçarslan, Timur Avcı, Aslan Özyolcu, Gökhan Gökalp gibi oyuncular ile ilgileniyoruz. En kısa sürede bu oyuncuların durumunu netleştireceğiz. Bununla birlikte teknik adam konusunda Metin Telhan ve Celal Bulut'a tam yetki verdik. Antrenör sorununun çözülmesi durumunda eksik 7 bölgeye transfer yapacağız. Geçen sezon ki takımın üstüne yeni 10 transfer yaparak bayram sonrasında topbaşı yapmak istiyoruz"dedi

Ağrı'nın tek temsilcisi olduklarını söyleyen Çeçen, "Şu anda Ağrı'yı futbolda temsil eden tek takımız. Bu sebeple yerel yönetimlerin ve sayın Valimiz Musa Işın'ın desteğini bekliyoruz. Çünkü 2002 yılında yerel liglere düşen bir zamanların efsanesi Ağrıspor'dan sonra futbolda gelinen en iyi noktadayız. Bu sezon bu fırsatı değerlendirip takımı ileriye taşıyacak adımlar atmalıyız. Ancak bunda gerek valiliğimiz, gerekse belediyemiz gereken desteği sağlamalıdır"şeklinde konuştu.

Malzeme sponsoru olan Abdulbari Gozel'e teşekkür eden Çeçen; "Abdulbari Gozel'e teşekkür ediyoruz. Bu sezon spor malzemelerini bizzat gönderdi. Şehrimizin büyüklerinin bu takıma sahip çıktığını görmek bizleri sevindiriyor"ifadelerine yer verdi.. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ağrı Gençlerbirliği Spor Bayram Sonrası Sezonu Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement