Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürü Şeker Fabrikası'nı ziyaret etti - Son Dakika
Yerel

Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürü Şeker Fabrikası'nı ziyaret etti

Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürü Şeker Fabrikası\'nı ziyaret etti

Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Hüseyinoğlu, Şeker Fabrikası Patnos Bölge Şefliği'ne ziyaret gerçekleştirdi. Hüseyinoğlu, 2023-2024 yılında yapılacak olan pancar alımı ve işleme kampanyasını değerlendirdi ve şeker pancarının ilin ve ülkenin ekonomik gelişimine katkı sağladığını vurguladı.

24.10.2023 16:56  Güncelleme: 16:58

Şeker Fabrikası Patnos Bölge Şefliği'ne ziyaret gerçekleştiren Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Hüseyinoğlu, 2023-2024 yılında yapılacak olan pancar alımı ve işleme kampanyasını değerlendirdi.

Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Hüseyinoğlu, Ağrı'da 76 bin dekar alanda yetiştirilen şeker pancarının Ağrı Şeker Fabrikası'na teslim edildiğini ve burada işlendiğini belirtti. Pancar alım süreçlerini yakından takip ettiğini ifade eden Hüseyinoğlu, sahada yaptığı incelemeler sonrasında açıklamalarda bulundu.

Hüseyinoğlu, şeker pancarının ilin ve ülkenin ekonomik gelişimine katkı sağladığını vurgulayarak, "2023-2024 yılı pancar alımı ve işleme kampanyası döneminin tüm paydaşlarımız için hayırlı ve bereketli geçmesini temenni ediyorum." diye konuştu. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürü Şeker Fabrikası'nı ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement