Ahlat'ta Yeni Bir Lokanta Açıldı - Son Dakika
Yerel

Ahlat'ta Yeni Bir Lokanta Açıldı

Ahlat'ta yenilenen Van Gölü Restoran, halkın hizmetine açıldı.

13.01.2012 14:20

Ahlat'ta yenilenen Van Gölü Restoran, halkın hizmetine açıldı.

Aşağı Çarşı Ziraat Bankası karşısında hizmet verecek olan restoranın açılışına Ahlat Kaymakamı Osman Dölek, Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban ve çok sayıda davetli katıldı.

Ahlat Müftüsü Zahit Demirel'in dua okumasından sonra açılışı yapılan restoranda, davetlilere lokantanın ünlü yemeklerinden olan kavurma ikram edildi.

Restoran hakkında gazetecilere bilgi veren işletme sahibi Yılmaz Yel, ilçe halkına daha kaliteli hizmet verebilmek için işyerlerini daha modern, geniş ve nezih bir ortam haline dönüştürdüklerini söyledi.

Yel, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ahlat'ın böyle bir mekana ihtiyacı vardı. Böyle güzel ve kaliteli hizmet sunan bir yerin olmamasından dolayı bir çok vatandaşımız çoğu zaman misafirlerini yakın çevredeki il ve ilçelere yemeğe götürüyordu. Bizde bunu göz önünde bulundurarak 300 metrekare kullanım alanına sahip 140 kişi kapasiteli, daha kaliteli bir ortam oluşturduk. Dışarıdan yeni aşçılar ve ustalar getirterek menümüzü zenginleştirdik. Restoranımızda her türlü fırın yemekleri, pide lahmacun çeşitleri, sulu yemek ve ızgara çeşitleri mevcut. Personel sayımızı iki katına çıkardık yaklaşık 15 personelle halkımıza daha kaliteli hizmet sunacağız."

Açılışa gelen davetlilerse, yeni restoranın çok güzel olduğunu, Ahlat'ta bu anlamda bir boşluğun doldurulduğunu kaydetti.

- BİTLİS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ahlat'ta Yeni Bir Lokanta Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement