'Aile Akademisi' Projesi Bilgilendirme Eğitimlerinin İkincisi Yapılacak - Son Dakika
Yerel

'Aile Akademisi' Projesi Bilgilendirme Eğitimlerinin İkincisi Yapılacak

\'Aile Akademisi\' Projesi Bilgilendirme Eğitimlerinin İkincisi Yapılacak

Aile Aydın Valiliği ve Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile “Sağlıklı Yaşam ve Çocuk Eğitimi” konularında düzenlenen “Aile Akademisi” projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor.

20.12.2013 14:20

Aile Aydın Valiliği ve Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile "Sağlıklı Yaşam ve Çocuk Eğitimi" konularında düzenlenen "Aile Akademisi" projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor.

Aile Aydın Valiliği ve Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile "Sağlıklı Yaşam ve Çocuk Eğitimi" konularında düzenlenen "Aile Akademisi" projesinin birincisi Ticaret Odası İlkokulu öğrenci annelerine yönelik olarak 14 Aralık Cumartesi günü saat: 11.00'de Ticaret Odası İlköğretim Okulu Toplantı Salonunda yapıldı.

İlkokul çağındaki öğrencilerin annelerine, sağlıklı yaşam, kadın hastalıkları ve korunma yöntemleri, kadın hasatlıklarında erken tanının önemi ve öğretmen-veli yaklaşımı, aile-çocuk iletişimi, İlkokul öğrencisinin okulda ve evde elde etmesi gereken kazanımlar gibi konularda bilgilendirme eğitimi verme amacıyla düzenlenen "Aile Akademisi" projesi bilgilendirme eğitimlerinin ikincisi Cumhuriyet İlkokulu ve Ekrem Çifçi İlkokulu öğrenci annelerine yönelik olarak 21 Aralık Cumartesi günü saat: 11.00'de İl Kültür Müdürlüğü Hidayet Sayın Salonunda gerçekleştirilecek. Uzman Psikolog Özkan Şenol, "Aile İçi İletişim" ve Vali Erol Ayyıldız'ın eşi Uz. Dr. Dilek Didem Ayyıldız, "Kadın hastalıkları" konusunda bilgilendirme eğitimi verecek. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Aile Akademisi' Projesi Bilgilendirme Eğitimlerinin İkincisi Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement