Aile Hekimliği Randevu Sitemine Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Aile Hekimliği Randevu Sitemine Başladı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Aile Hekimliği Randevu Sitemine Başladı

Bitlis İl Sağlık Müdürü Dr.

Bitlis İl Sağlık Müdürü Dr. Erkan Akagündüz, Aile Hekimliği Randevu sisteminin 1 Temmuz itibariyle tüm Türkiye'de olduğu gibi Bitlis'te de başladığını söyledi.

Akagündüz, yaptığı açıklamada, "Hastane Randevu Merkezi, Sağlıkta Dönüşüm Programı kapsamında vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine daha kolay erişmelerinin sağlanması ve verimli şekilde hizmet sunabilmesi için geliştirilmiş bir hizmettir yeni sistem sayesinde vatandaşlar istedikleri aile hekiminden randevu alabilirler. Günler öncesinden sıra alan vatandaş günü geldiğinde muayene olabilmek için aile hekimine rahatlıkça ulaşıp muayenesini olabilir" dedi.

Hastane Randevu Merkezi Uygulamasının, 1 Temmuz 2013 tarihinden itibaren tüm Aile Hekimleri için de uygulamaya başlandığını kaydeden Müdür Akagündüz, vatandaşlar, aile hekimlerinden randevularını telefonla Alo 182, internetten 'www.hastanerandevu.gov.tr' adresi 'Hastane Randevu Merkezi Mobil Uygulaması' ile alabileceklerini ifade etti. - BİTLİS

Kaynak: İHA