AK Parti Akçadağ İlçe Teşkilatı Toplantı Düzenledi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Akçadağ İlçe Teşkilatı Toplantı Düzenledi

AK Parti Akçadağ İlçe Teşkilatı Toplantı Düzenledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçadağ İlçe Teşkilatı, aylık divan toplantısını Malatya'da gerçekleştirdi.

07.12.2012 11:04

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçadağ İlçe Teşkilatı, aylık divan toplantısını Malatya'da gerçekleştirdi.

AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Turan Canpolat başkanlığında gerçekleşen toplantıya;

Akçadağ Belediye Başkanı İbrahim Koşar, Bahri Belde Belediye Başkanı Ali Bektaş, İl Genel Meclis üyeleri Battal Tuncal, Ömer Altuntaş, Nuri Karadaş ile birlikte Parti yönetimi katıldı.

İlçe divan toplantısında birlik ve beraberliğe vurgu yaparak atıfta bulanan AK Parti Akçadağ ilçe başkanı Vahap Yücekaya açıklamasında, "AK Parti'ye gönül vermiş her dava arkadaşlarımızın birlik ve beraberlik fikrini oluşturması gerekmektedir" diyerek, Akçadağ sorunlarıyla daha yakın daha içten vatandaş eksenli ortak fikirlere yaklaşıp sorunları çözülmesi gerektiğini, teşkilat olarak dedikoduların önüne geçmek ve sorunların çözümünde ortak aklı üstün tutma bilincini oluşturması gerektiğini belirtti.

Başkan Yücekaya sözlerine devam ederek, "Birbirimizin noksanından faydalanmayı değil, o eksiği tamamlamayı öğrenmeliyiz. Sevgiler paylaşıldıkça çoğalır, acılar ise paylaşıldıkça azalır gerçeğini unutmamalıyız. Genel Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan ile birlikte teşkilatımızın önde gelenleri arı gibi çalışırken, bizler ağustos böceği olmamalıyız. Güçlü teşkilat yapımızla bu bütünlüğü birbirinden ayırmadan her bölgeye aynı duyarlılık ve aynı hassasiyet ile yaklaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" diyerek sözlerini tamamladı.

AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Turan Canpolat ise, AK Parti iktidarlarının yaptığı hizmetler sayesinde partiline teveccühün günden güne arttığını söyledi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Akçadağ İlçe Teşkilatı Toplantı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement