AK Parti Ar-Ge Başkan Yardımcılığı Görevine Atanan Dr. Osman Coşkun Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Ar-Ge Başkan Yardımcılığı Görevine Atanan Dr. Osman Coşkun Görevine Başladı

AK Parti Ar-Ge Başkan Yardımcılığı Görevine Atanan Dr. Osman Coşkun Görevine Başladı

Yeni Çeltek Kömür ve Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü sona eren Dr. Osman Coşkun, yaklaşık 5 yıldır yürüttüğü görevini Ömer Bayrak’a devretti.

12.07.2016 15:57

Yeni Çeltek Kömür ve Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü sona eren Dr. Osman Coşkun, yaklaşık 5 yıldır yürüttüğü görevini Ömer Bayrak'a devretti. Coşkun, devir töreninin ardından AK Parti Genel Merkezi AR-GE Başkan Yardımcılığı görevine başladı.

Yeni Çeltek Kömür ve Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü görevine getirilen Ömer Bayrak ve görevini devreden Dr. Osman Coşkun, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Yeni Genel Müdür Ömer Bayrak'a görevinde başarılar dileyen Coşkun, "Hizmet her zaman önceliğimiz oldu, olmaya da devam edecektir. Her zaman elimden gelen her konuda genel müdürümüzün yanında olacağım" dedi.

Coşkun, tüm personelle helalleşerek günün anısına Bayrak'a çiçek takdim etti. Törenin ardından Dr. Osman Coşkun, yeni görevi AK Parti Genel Merkezi AR-GE Başkan Yardımcılığı görevine başladı. Coşkun, yeni görevinde bundan sonraki süreçte de verilecek tüm görevlerde milletine ve Yozgatlı hemşehrilerine hizmet etmeye devam edeceğini kaydetti. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Ar-Ge Başkan Yardımcılığı Görevine Atanan Dr. Osman Coşkun Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement