AK Parti Aydın İl Teşkilatı Son İftar Programında Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Aydın İl Teşkilatı Son İftar Programında Bir Araya Geldi

AK Parti Aydın İl Teşkilatı Son İftar Programında Bir Araya Geldi

Ak Parti Aydın İl Teşkilatının düzenlemiş olduğu Ramazan ayının son iftar programı vatandaş tarafından büyük ilgi gördü.

04.07.2016 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Aydın İl Teşkilatının düzenlemiş olduğu Ramazan ayının son iftar programı vatandaş tarafından büyük ilgi gördü. Aydın Anadolu İmam Hatip Lisesi Bahçesinde gerçekleştirilen iftar programına, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz, AK Parti Aydın Eski Milletvekili Ahmet Ertürk, Ali Gültekin Kılınç, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş, İlçe Belediye Başkanları, İl ve İlçe Teşkilat üyeleri ve davetliler katıldı.

Programda konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, " Davetimize teşrik etmenizden mutluluk duyduk, ayaklarınıza yüreklerimize sağlık, hepiniz hoş geldiniz. Başı Rahmet ortası Mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan ayın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Rabbim ağız tadıyla bayramı geçirmemizi cümlemize nasip etsin. Ramazan ayının manevi ikliminden faydalandığımızı düşünüyorum. Milletvekillerimizin katkısı ile iftar ve sahur programları düzenledik. Bazı günler bir gecede iki sahur ile vatandaşımızla birlikte olmaya çalıştık. 17 ilçemizin tamamında yaptığımız programlar ile yaklaşık 65 bin ile 70 bin vatandaşımıza temas ettik. Burada yaptığımız son iftar programıyla birlikte iftarımızı açmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizi buluşturan, bizi bir araya getiren Rabbim'e hamd ediyorum. İnşallah bayramda da programlarımız ile birlikte olacağız. İftarımıza iyi ki geldiniz, iyi ki bu kutlu yürüyüşümüzde bize eşlik ediyorsunuz. Ramazan Bayramınız Mübarek olsun, oruçlarımız kabul olsun" dedi.

İftar sonrası yapılan ilahi ve semazen gösterileri davetliler tarafından büyük ilgi gördü. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Aydın İl Teşkilatı Son İftar Programında Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement