AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay Açıklaması

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay Açıklaması

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, "Bartın'da geriye dönüp bakıldığında akılda kalan bir yatırım yok" dedi.

27.03.2014 14:46

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, "Bartın'da geriye dönüp bakıldığında akılda kalan bir yatırım yok" dedi.

Bartın'ın hayrına yapılan tüm işler için teşekkür eden AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, "Bartın'da geriye dönüp bakıldığında akılda kalan bir yatırım yok. Ama geriye baktığımız zaman Yalı'da ki Yemek Evi, Yukarı Çarşı'da ki havuz ve Bülent Ecevit Bulvarı'ndaki ışıklandırma çalışmalarını hatırlıyoruz. Bartın'ın büyük sorunlarını çözüme kavuşturacak bir projeyi ise hatırlamıyoruz. Bartın'da su sıkıntısı, hava kirliliği, ırmak kirliliği gibi ana sorunların çözüldüğü şeklinde açıklamalar yapılıyor. Sanki biz Bartın'da yaşamıyormuşuz gibi bu problemlere şahit olmuyormuşuz gibi insanların gözünün içine bakarak bu sorunların giderildiği ya da yakın zamanda giderileceği şeklinde açıklamalar yapıyorlar. Tabi ki Bartınlılar bunlardan yana şikayetlerini bizlere iletiyorlar. Yapılan açıklamalara bakılınca sanki Bartın'da değil başka bir şehirde yaşıyoruz ama insanlarımız son sözlerini 30 Mart tarihinde söyleyecekler. Bizim projelerimizi açıklamamızla beraber insanlarımız projelerimizi benimsedi. Bartın'ın su, çöp, hava kirliliği, trafik gibi ana problemlerini çözmek adına şehircilik plancısı arkadaşlarımızı İstanbul'dan getirerek çözümler konusunda tespitlerde bulunduk. İmar problemleriyle ilgilide Bartın'da adımlar atılamadı. Hemşerilerimizde bizim çözüm getiren projelerimizi benimsediler. Bartın'da 2 yıldır doğalgaz çalışmaları yapılıyor ve 2 yıldır sadece yüzde 10 civarında doğalgaz dağıtıldı. 2009'da vaat ettiler ve aradan 5 yıl geçti. Sormazlar mı insana 5 yıldır neden yapamadınız. 5 yıldan bu yana kanalizasyonun ırmağa aktığını görmediniz mi? 5 yıl önce bir broşürle vaatlerini bildirmişlerdi" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement